Blogger Template by Blogcrowds

Σ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη χαρά, το ιδιωτικό λουτρό Ζαρμαλίκ (Βόρεια Δυτική Συνοικία, έναντι Πετρωμένου Άλσους) υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του την παγκοσμίου φήμης Φωτεία λουτράρισσα Δεσιναλού.

Η περίφημη επαγγελματίας εκτός από τον κοσμοπολίτικο αέρα που η παρουσία της και μόνο προσδίδει στο κατάστημά μας, φέρνει μαζί της και κάτι σπάνιο, κάτι μοναδικό στα λουτρικά χρονικά: το περίφημο Σ.Π.Α. (Συσσωρευτική Πανδαισία Αταραξίας), ένα πρόγραμμα λουσίματος και περιποίησης σώματος που μέσα από τρεις ώρες αδιάλειπτης περιποίησης με αρωματικά λάδια και θερμαντικές κρέμες, παρέχει χαλάρωση και ξεκούραση ανεπανάληπτης έντασης. Το Σ.Π.Α. πρωτοπαρουσιάστηκε στην αυλή του μακαρίτη Μισέμισε, προηγούμενου σουλτεμίρη της Γιαγιαγκατουμπού και μάλιστα φημολογείται ότι η απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει το πρόγραμμα ήταν η αιτία που έκανε τον εκλιπόντα να μειώσει την επαγρύπνησή του και να υποκύψει στο γιαταγάνι του σημερινού σουλτεμίρη.

Σαν προσφορά για να γιορτάσει την επιτυχία μιας τέτοιας συνεργασίας, η διεύθυνση του ιδιωτικού λουτρού Ζαρμαλίκ προσφέρει έκπτωση τριών ασημένιων νομισμάτων(*) στους οχτώ πρώτους που θα ζητήσουν τις υπηρεσίες της Δεσιναλού.

Ιδιωτικό λουτρό Ζαρμαλίκ. Όπου η καθαριότητα ολόκληρώνει την αρχοντιά σας.

(*) Πλήρες πρόγραμμα: δύο χρυσά. Ναι, είμαστε οι ακριβότεροι, αλλά και τι λουτράρισσες έχουμε, ε;

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα