Blogger Template by Blogcrowds

ω, τι πάρτυ...

Μαγέκα-1: Καλέ κορίτσια, τα μάθατε τα νέα;
Μαγέκα-2: Ποια λες; Για την γυναίκα του υπουργού που ζήτησε μαθήματα ερωτικής δεξιότητας;
Μαγέκα-1: Όχι καλέ! Χουχουχου! Α να χαθείς, πού το ξετρύπωσες αυτό; Αφού η κυρία υπουργού το κρατάει εφτασφράγιστο μυστικό! Τι, να βγει δημοσίως και να πει ότι την κερατώνει ο άντρας της με όποια υπηρετριούλα ξέρει πού να βάλει το ακατονόμαστο;
Μαγέκα-3: Δεν την ξέρεις τώρα; Όλο χώνει τη μύτη της παντού. Και καμμιά φορά χώνει και την ουρίτσα της, χιχι!
Μαγέκα-4: Πω-πω, φλυαρείτε και δεν αφήνετε τη Μαγέκα-1 να μας πει τα νέα! Λέγε καλέ! Μη μας αφήνεις στην αγωνία!
Μαγέκα-1: Λοιπόν, άκουσα ανάμεσα σε δυο βογκητά ηδονής ότι ετοιμάζεται μεγάλο πάρτυ στη Μεγάλη Σάλα της Μουσικής κι ότι πρόκειται, λέει, να καλέσουν ακόμη και τον ίδιο το Βυζβόρουν, το μεγάλο θεό των σεξουαλικών δυνάμεων, Εκείνον Που Χαϊδεύει Τα... ε, ξέρετε τώρα ποια πράγματα του αρέσει να χαϊδεύει του Βυζβόρουν, μεγάλη η χάρη του, χιχιχι!
Όλες οι Μαγέκα: Χιχιχι!
Μαγέκα-3: Και δε μου λες, η Κον-Γρουξ-Μπέι, η θεά των γουρουνιών, θα είναι στο πάρτυ; Ή μήπως κρατάει ακόμη μούτρα της Δέναμ-Τάαφε, της θεάς των εκλείψεων;
Μαγέκα-1: Α, δε νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτε αυτό το πάρτυ. Αν ήταν η Κον-Γρουξ-Μπέι να βγει από τους Υπόγειους Ποταμούς, δε θα το ήξεραν πρώτοι και καλύτεροι οι πιστοί της υπηρέτες, οι Γουρουνοκέφαλοι Μυθομανείς;
Μαγέκα-2: Καλά σου λέει. Αν το ήξερν οι Γουρουνοκέφαλοι Μυθομανείς, θα το ξέραμε κι εμείς, εγώ ειδικά έχω πελάτες τρεις από τους προεστούς τους... χιχιχι!
Μαγέκα-4: Κι εγώ άλλους δύο, χιχιχι!
Όλες οι Μαγέκα: Χιχιχι! Θα είναι τρελό πάρτυ!

Το τέταρτο είναι πάντα πιο καλό

Μιας και ο αριθμός οχτώ είναι ιδιαίτερα σημαντικός στις παραδόσεις της πόλης μας (ξεκινώντας από τους οχτώ Υπόγειους Ποταμούς της Μαγγανείας, που διαρρέουν το υπέδαφος του Ζουμζερί), η άφιξη της εφημερίδας μας στην τέταρτη μέρα της κυκλοφορίας της δε θα μπορούσε παρά να σημαδέψει τη μέση της αρχικής μας προσπάθειας. Λένε ότι οι πρώτες εικοσιτέσσερις ώρες είναι πολύ σημαντικές για το αν θα ζήσει ένα νεογέννητο ή όχι. Σε αναλογία, εμείς είμαστε στις πρώτες δώδεκα, και τα σημάδια για την επιβίωσή μας είναι ελπιδοφόρα.

Σήμερα, μιας και ακόμη ο απόηχος της Ημέρας Ημεροδρομείου δεν έχει σβήσει, το κύριο άρθρο μας θα είναι αφιερωμένο στην εύρεση ενός μάγου την ώρα ακριβώς που τον χρειάζεστε καθώς και τις διάφορες μεθόδους επικοινωνίας με έναν μάγο. Αρωγός μας σε αυτήν την φιλόδοξη προσπάθεια είναι ο διάσημος τσιγγάνος μάγος Γιάγουτσι, μέτοικος στην πόλη μας από την όμορφη Σούμπα, ο οποίος σε μια σειρά άρθρων θα προσπαθήσει να μας δώσει έστω μια μικρή εικόνα της μαγικής τέχνης στις μέρες μας.

Και μετά από παρακλήσεις αναγνωστών, μια μικρή στήλη με κουτσομπολιά, από την κοινωνική ζωή του Ζουμζερί, με όλες τις... ζουμ(ζ)ερές λεπτομέρειες, που θα φέρνουν κάθε Δευτέρα κοντά μας οι διάσημες αδελφές Μαγέκα, πάντα με τη γνωστή τους διακριτικότητα και το σκαμπρόζικο ύφος τους!

Καλή ανάγνωση!

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα