Blogger Template by Blogcrowds

Δυό ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Πρώτη


Η συντακτική ομάδα του Ημερήσιου Ζουμζερί είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συντάκτις της οποίας τη φωτογραφία και λοιπά προσωπικά στοιχεία βλέπετε παραπλεύρως, βγήκε εκ του ιδρύματος ανάρρωσης, στο οποίο νοσηλευόταν από την εικοστή τρέχοντος, με εκδορές, εκχυμώσεις και ελαφρά τραύματα.
Η συνακτίς θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημοσίως όλους όσους δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο δράμα της, διότι ιδιωτικώς το έκανε ήδη, καθώς όποιος δήλωσε εις συμπαράστασην «καλά έκανε και τα είπε τα χαΐρια του παλιοΣενίμ-Σοριένου», βρέθηκε σε γειτονικό κρεβάτι, στον ίδιο θάλαμο και με περίπου παρόμοια τραύματα.
Η συντάκτις μας ηρνήθη να κάνει άλλου είδους δηλώσεις επί του θέματος, ειδικά στην περίπολο της Γερουσίας.


Ανακοίνωση Δευτέρα


Ανακοινώνεται εκ του ιερατείου της Συμπουρμπού-Μελάνζ, θεάς των χαλικιών, Εκείνης Που Έχει Πέτρες Στην Ποδιά Της, ότι η Έφθι, ιέρεια στο ναό της θεάς στο Ζουμζερί, θα αφήσει όποια σχέδια είχε σχετικά με τις κωμικές περιπέτειες του Κόμπες του Ντερλικοτή και θα πιάσει να γράψει την πραγματική του ιστορία, πώς δηλαδή εκείνος έφτασε μετά από πολλές περιπέτειες να εκπληρώσει τη μοίρα του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επισκεπτόμενος την πόλη της Κομεντέκα και ορμώντας αδιακρίτως σε ότι του έκοβε το δρόμο. Η Έφθι θα ήθελε επίσης να δεσμευτεί ότι η εξιστόρηση μιας τόσο μεγάλης περιπέτειας θα γίνει εντός των επομένων τριάντα (30) ημερών, και πώς αν δεν καταφέρει να την τελειώσει μέχρι τότε, θα επιτρέψει στον ίδιο τον ήρωα της ιστορίας να την τιμωρήσει κατά τον τρόπο που εκείνος βρίσκει πρέποντα, ακόμη κι αν στην τιμωρία της σεβαστής –σεβαστής λέω- ιέρειας ανακατευτεί κι ο Βυζβόρουν, Εκείνος Που Χαϊδεύει Τα Βυζιά.


(Η Έφθι θα ήθελε εξαρχής να ζητήσει συγνώμη από την Κον-Γρουξ-Μπέι, θεά των γουρουνιών για όποια βλασφημία η τιμωρία της από τον Κόμπες προκαλέσει. Η σεβαστή θεά ξέρει ότι ποτέ μια ταπεινή ιέρεια δε θα ήθελε να της φάει το γκόμενο, παρ’ εκτός κι αν ήταν απόλυτος ανάγκη.)

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα