Blogger Template by Blogcrowds

Ευχές για όμορφες Γιορτές

Αν και οι γιορτές του χειμερινού ηλιοστασίου, έχουν περάσει, υπάρχουν ακόμη πολλοί συμπολίτες μας, που ακολουθούν ένα παράξενο ημερολόγιο, σχετικό με τη ροή των Υπόγειων Ποταμών της Μαγγανείας. Αυτήν την ημέρα του χρόνου, κάποιοι, χωρίς να ξέρουν το γιατί, αλλά πιστεύοντας ότι τους λέει ο κυκλικός θεός των ημερολογίων (δια στόματος των ιερέων του), ακριβώς τα μεσάνυχτα, θεωρούν ότι αλλάζει ο χρόνος.


Οι περισσότεροι βέβαια, γιορτάζουν και τις δύο γιορτές, άλλωστε, δυο γιορτές μέσα σε ελάχιστες μέρες θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για τους κομψευόμενους συμπολίτες μας να κάνουν περισσότερα λουτρά από τα συνηθισμένα δύο ή τρία της ημέρας και να αλλάξουν περισσότερες από τις τρεις ή τέσσερις φορεσιές που αρέσκονται να αλλάζουν καθημερινά.

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε αυτήν την ηλίθια και ανούσια και αυτάρεσκη και ματαιόδοξη συνήθεια. Αλλά θα θέλαμε εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο Ημερήσιο Ζουμζερί να σας ευχαριστήσουμε για την συντροφιά σας και να σας υποσχεθούμε ακόμη μαχητικότερα ρεπορτάζ, ακόμη περισσότερη ενημέρωση κι ακόμη πιο σκαμπρόζικα θέματα στο νέο έτος.

Από όλους εμάς, Χρόνια Πολλά.

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα