Blogger Template by Blogcrowds

Εις άγραν χορηγού

Πολλά ακούγονται αυτές τις μέρες σχετικά με επικείμενη αγορά της εφημερίδας μας σε γνωστή υπηρεσία του Υπουργείου Τελάληδων και Ημεροδρόμων. Μάλιστα εκτός από το όνομα του Ημερησίου Ζουμζερί ακούγονται κι άλλα ονόματα εφημερίδων, σε άλλες πόλεις, αν και κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί σε τι θα εξυπηρετούσε τη Γερουσία του Ζουμζερί η αγορά μιας εφημερίδας άλλης πόλης.

Εμείς, πιστοί στην πεποίθησή μας ότι το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει πάντα να είναι ενημερωμένο με τα τελευταία νέα, δε θα σας μιλήσουμε για τις προσπάθειες που ήδη έγιναν εκ μέρους κάποιων τρίτων, να αγοράσουν την εφημερίδα και μετά να τη μοσχοπουλήσουν στη Γερουσία. Ούτε και για την δυστυχώς ναυαγήσασα πρώτη δική μας προσπάθεια να βρούμε χορηγό θα σας αναφέρουμε, γιατί αυτά είναι πράγματα που ξέρει ο πολύς κόσμος κι εμάς δε μας πολυενδιαφέρει το προφανές, σεβόμαστε τη νοημοσύνη των αναγνωστών μας.

Θα θέλαμε όμως να σας ενημερώσουμε για το ότι σε τρεις μέρες από σήμερα, ξεκινάει ένας δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων, με γνωστό πλούσιο κυνοκέφαλο υπερφυσικό πλάσμα με το οποίο θα μας φέρει σε επαφή επίσης γνωστός Ζουμζεριώτης μάγος, με σκοπό την προώθηση του Ημερησίου Ζουμζερί και τη διάδοση της ανάγνωσής του από όλα τα κοινωνικά στρώματα της πόλης μας. Απώτερος σκοπός μας είναι όχι μόνο να καταφέρουμε να αυξήσουμε το εύρος και το πλήθος των αναγνωστών μας, αλλά και στην περίπτωση που όλα πάνω καλά, να καταφέρουμε να κάνουμε στο ευρύ κοινό γνωστές τις λογοτεχνικές ικανότητες της Έθφι, της ιέρειας της θεάς των χαλικιών, όπως αυτές ξεδιπλώνονται στην εξιστόρηση των περιπετειών του Κόμπες του Ντερλικοτή.

Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλές ελπίδες σε αυτήν μας την προσπάθεια. Αλλά αν δεν υπάρξει ευτυχής κατάληξη, δεν θα το βάλουμε και κάτω. Υπάρχουν κι άλλοι πιθανοί χορηγοί, αν και το γνωστό κυνοκέφαλο υπερφυσικό πλάσμα θα ήταν κι ο πιο ιδανικός απ' όλους. Οπωσδήποτε, η δική σας αγάπη κι υποστήριξη είναι εκείνη που είτε υπάρξει τελικά χορηγός είτε όχι, θα μας θρέφει και θα μας συντηρεί.

Και σας ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό.

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα