Blogger Template by Blogcrowds

Καταζητείται

Το υπερφυσικό πλάσμα που αυτοκαλείται Εκατέλι εθεάθη εκθές τη νυξ σιμά στο γκρεμισμένο τσαρδί της οδός Τριχοφάγου, να προσπαθεί να πιάσει αμπελοφιλοσοφική συζήτηση με νεαρή υπάλληλο φουρναρέικου. Το τσουπί πέταξε χαμαί την τάβλα με τα κουλούρια κι έφυγε πιλαλόντας. Όταν συνελήφθεισαι από την περιπολούσα περίπολο, είπε ότι το πλάσμα ήταν ολοτσίτσιδο και καταόρθιο και της έκανε κουνίματα.

Το Εκατέλι είναι σαν άθρωπος, με έξι κόκκινα μάτια και μυταιρά δόντια. Έχει στήθια σα γυναίκα και εργαλία αντρικά πιο χαμηλά. Κυκλοφορεί ολοτσίτσιδο και παρλάρει σαν κρυωμένος πάτος.

Παρακαλείστε όποιος ξέρει που γυρνάει να το πει στους άντρες της περιπόλου της Νότιας Ανατοληκής Συνοικίας, για να το τσακόσουν, πριχού καταστρέψει και άλλη τάβλα με κουλούρια.

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας μας απεκδύεται πάσης ευθύνης σχετικής με τα όποια γραμματικά, συντακτικά ή εκφραστικά λάθη της παρούσας ανακοίνωσης. Για τα όποια παράπονα, κατάρες, ξόρκια ανικανότητας και λοιπές εκφράσεις οδύνης και αποτροπιασμού, παρακαλείστε όπως απευθύνεστε στο αρμόδιο γραφείο τύπου της φρουράς της Νότιας Ανατολικής Συνοικίας.

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα