Blogger Template by Blogcrowds

Προλάβετε!

Η αποθήκη υλικών μαγείας και μαγγανείας "Καρακάν ο Καταβροχθιστής" κλείνει τρία χρόνια πλούσιας προσφοράς στο κοινό και το γιορτάζει με σούπερ προσφορές!

Από σήμερα και για τις επόμενες έξι μέρες, το κατάστημά μας προσφέρει στους έξι πρώτους πελάτες που θα αγοράσουν ένα Τωρατί, ένα δεύτερο Τωρατί δώρο, σε κομψή και καλαίσθητη δρύινη θήκη, συν ένα πουγκί ίσκα δωρεάν, για να κάνετε με άνεση και χωρίς άγχος τα ξόρκια σας!

Επιπλέον ο πρώτος πελάτης κάθε μέρας θα φεύγει από το κατάστημά μας με μια δωροεπιταγή τεσσάρων ασημένιων νομισμάτων για το ξυλουργείο "Ο Πλούτος έρχεται από το Νότο", στη Συνοικία του Βορείου Κεντρου καθώς και δύο δωρεάν επισκέψεις στο Λουτρό της Σημολίκ, στη Νότια Δυτική Συνοικία, όπου η έμπειρη και διπλωματούχος Σημολίκ θα αναλάβει να σας κάνει να ξεχάσετε το στρες μέσα σε πέντε μόλις επισκέψεις.

Πάντα στην υπηρεσία του μάγου που απαιτεί τα καλύτερα υλικά για τα ξόρκια του, το κατάστημά μας δεσμεύεται να συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια την προσφορά του στην κοινωνία, πάντα με υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Καρακάν ο Καταβροχθιστής, για κάθε μαγεία και για κάθε μαγγανεία, Συνοικία Νότιου Κέντρου, Δρόμος των Γητευτών, πριν την στροφή για την Τέταρτη-Και-Πέμπτη Γέφυρα. Ανοιχτά κάθε μέρα, από το μεσημέρι μέχρι τη δύση του αστερισμού της Μουρλοκακομοίρας.

Νεότερες αναρτήσεις Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα