Blogger Template by Blogcrowds

Έκτακτη ανακοίνωση

Από το Υπουργείο Μαγείας και Εορτασμών Ιερών Ημερών ανακοινώνεται ότι η γιορτή του Μεθυσμένου Θεού, η οποία συνήθως γιορτάζεται στην τέταρτη μέρα μετά την ανατολή του ζωδίου του Κρασοπατέρα αναβάλλεται μόνο για φέτος για την έκτη μέρα μετά την ανατολή του ζωδίου του Φορτικού Πελάτη, λόγω της σύμπτωσης της εαρινής ισημερίας με την έκλειψη ηλίου. Ως εκ τούτου:


*Όλοι όσοι συλληφθούν μεθυσμένοι την τέταρτη μέρα μετά την ανατολή του ζωδίου του Κρασοπατέρα, θα παραμένουν τα μπουντούμια μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ως είθισται να γίνεται όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Επιπροσθέτως, οι στρατιώτες θα μπορούν να ποτίζουν τους μπεκρούλιακες νερό, χωρίς το γεγονός να στοιχειοθετεί ιεροσυλία.


*Όλοι όσοι συλληφθουν νηφάλιοι την έκτη μέρα μετά την ανατολή του ζωδίου του Φορτικού Πελάτη, θα παραμένου στα μπουντρούμια μέχρι την κεδίκαση της υπόθεσής τους, ως είθισται να γίνεται τη μέρα της γιορτής του Μεθυσμένου Θεού. Επιπροσθέτως, οι στρατιώτες θα μπορούν να ποτίζουν τους ξενέρωτους κρασί ή άλλο ποτό εγκεκριμένο από το ιερατείο του θεού, χωρίς αυτό το γεγονός να στοιχειοθετεί κατάχρηση εξουσίας.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα