Blogger Template by Blogcrowds

Σ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη χαρά, το ιδιωτικό λουτρό Ζαρμαλίκ (Βόρεια Δυτική Συνοικία, έναντι Πετρωμένου Άλσους) υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του την παγκοσμίου φήμης Φωτεία λουτράρισσα Δεσιναλού.

Η περίφημη επαγγελματίας εκτός από τον κοσμοπολίτικο αέρα που η παρουσία της και μόνο προσδίδει στο κατάστημά μας, φέρνει μαζί της και κάτι σπάνιο, κάτι μοναδικό στα λουτρικά χρονικά: το περίφημο Σ.Π.Α. (Συσσωρευτική Πανδαισία Αταραξίας), ένα πρόγραμμα λουσίματος και περιποίησης σώματος που μέσα από τρεις ώρες αδιάλειπτης περιποίησης με αρωματικά λάδια και θερμαντικές κρέμες, παρέχει χαλάρωση και ξεκούραση ανεπανάληπτης έντασης. Το Σ.Π.Α. πρωτοπαρουσιάστηκε στην αυλή του μακαρίτη Μισέμισε, προηγούμενου σουλτεμίρη της Γιαγιαγκατουμπού και μάλιστα φημολογείται ότι η απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει το πρόγραμμα ήταν η αιτία που έκανε τον εκλιπόντα να μειώσει την επαγρύπνησή του και να υποκύψει στο γιαταγάνι του σημερινού σουλτεμίρη.

Σαν προσφορά για να γιορτάσει την επιτυχία μιας τέτοιας συνεργασίας, η διεύθυνση του ιδιωτικού λουτρού Ζαρμαλίκ προσφέρει έκπτωση τριών ασημένιων νομισμάτων(*) στους οχτώ πρώτους που θα ζητήσουν τις υπηρεσίες της Δεσιναλού.

Ιδιωτικό λουτρό Ζαρμαλίκ. Όπου η καθαριότητα ολόκληρώνει την αρχοντιά σας.

(*) Πλήρες πρόγραμμα: δύο χρυσά. Ναι, είμαστε οι ακριβότεροι, αλλά και τι λουτράρισσες έχουμε, ε;

2 σχόλια:

Δειλά-δειλά και ταπεινά ζήτω να απολαύσω λουσιματάκι από τα χεράκια της Δεσιναλού ελπίζοντας πάντα ότι θα τύχω της εκπτώσεως των τριών ασημένιων νομισμάτων όπως αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση με τίτλο Σ.Π.Α. και αριθμό πρωτοκόλλου 1/19-3-2009. Τα δύο χρυσά, που διάβασα με το μικροσκόπιο γραμμένα με γραμματοσειρά «ψείρες», είναι πολύ υψηλή τιμή. Γι αυτό και θα απαιτήσω κοντίσιονερ, έξτρα κόκκινα τσιμπιδάκια καθώς και σεσουάρ. Θα ήθελα επίσης ο χώρος να διακοσμείται από ένα πραγματικών διαστάσεων ολόσωμο πόστερ της Νταραντάε, και διαβεβαιώνω πως δε θα δημιουργήσω την παραμικρή φασαρία αν μπει σαπούνι στα γουρλωμένα μου μάτια.

25 Μαρτίου 2009 στις 1:08 π.μ.  

Κατόπιν παρακλήσεως της διεύθυνσης του ιδιωτικού λουτρού Ζαρμαλίκ (Βόρεια Δυτική Συνοικία, έναντι Πετρωμένου Άλσους), δημοσιεύουμε απάντηση στο σχόλιο του κυρίου με το παράξενο κι εξωτικό όνομα Κίτσος:

"Αγαπητέ πελάτα,

αγνοώντας τη χρήση αγνώστων λέξεων όπως 'κοντίσιονερ', 'σεσουάρ' και 'πόστερ' και υποθέτωντας ότι εννοείτε αντίστοιχα 'έλαια θρέψης', 'ενταντικό στέγνωμα με χρήση ζεστής ανάσας θηλυκής θερμοπιάστρας' και 'υφαντή τα πετσαρία τοίχου', η διεύθυνση των λουτρών μας έρχεται να σας διαβεβαιώσει ότι το οικονομικό σκέλος της προσπαφοράς μας είναι ακριβώς αυτό που περιγράφετε κι ότι θα χαρούμε πολύ να σας κλείσουμε ένα ραντεβού με την διπλωματούχο λουτράρισσα Δεσιναλού, για το επόμενο χειμερινό ηλιοστάσιο. Δυστυχώς οι προτάσεις και τα ραντεβού ήταν τόσο πολλά που δε θα καταφέρετε να βρείτε ενωρίτερη ημερομηνία. Παρεκτός βεβαίως κι αν κάνετε την προσωπική γνωριμία της περίφημης αυτής εππαγελματία, ώστε να την καταφέρετε να σας παρέχει τις άκρως χαλαρωτικές της υπηρεσίας εκτός ωραρίου, αν εννοείτε τι εννοώ...

Εκ της διευθύνσεως
για το ιδιωτικό λουτρό Ζαρμαλίκ"

25 Μαρτίου 2009 στις 9:56 π.μ.  

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα