Blogger Template by Blogcrowds

Αναγκαστική σιγή

Έχουμε υποσχεθεί από ετούτη εδώ τη στήλη, ότι το Ημερήσιο Ζουμζερί δε θα φοβηθεί να πει αυτό που έχει να πει, ούτε θα τρομάξει από τον τραμπουκισμό και την τρομοκρατία. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα παραμείνουμε μάχιμοι, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Είχαμε όμως υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Για την ακρίβεια δεν είχαμε υπολογίσει ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε τον ξενοδόχο.

Και μιας και νιώθουμε τόσο κοντά στο κοινό μας, θα μας επιτρέψετε να σας πούμε την πάσα αλήθεια, χωρίς να κρύψουμε τίποτε. Αγαπητοί μας αναγνώστες, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Ημερήσιο Ζουμζερί θα καθυστερεί στην καθημερινή του λειτουργία, γιατί οι συντάκτες του δέχτηκαν επισκέψεις συγγενών από το εξωτερικό. Η διαμονή τους προβλέπεται να μην κρατάει λιγότερο από ένα μήνα, οπότε όπως είναι φανερό, πέραν του μηνός δεσμευόμαστε να ξαναγυρίσουμε δριμύτεροι στην υπηρεσία της ενημέρωσής σας.

Ως τότε, απολαύστε μικρές διαφημίσεις, έκτακτες ειδήσεις ή σχόλια συνεργατών μας πάνω στην επικαιρότητα.

Ένας μήνας είναι, θα περάσει.

2 σχόλια:

Πόσο κοστίζει το κατάλληλο ξόρκι για ξαφνικούς μουσαφίρηδες, ψύλλους, κοριούς και τινά τσιμπούρια; Ξέρω πως ο Πετρεξού κάνει καλές τιμές.

16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 π.μ.  

Δυστυχώς αγαπητέ φίλε, ο μάγος Πετρεξού λείπει σε συνέδριο της σέκτας των Μάγων, αλλιώς μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι κάτι θα έκανε, μακάρι να έστελνε τον Κόμπες τον Ντερλικοτή στην ίδια τη Μπούκα της Κολάσο-Χελλάρα, της θεάς του κάτω κόσμου. Πλην όμως, και πέραν της ξαφνικής του αυτής απουσίας, είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι μουσαφίρηδες, ειδικά τη συνομοταξία των ξαφνικών, είναι όντα κακόβουλα και επίμονα, που αντλούν τη δύναμή τους κατευθείαν από την Κραταιά Ανατολή, από τα μεγάλα κέντρα των Μυργμηγκωτών. Ο συνεργάτης μας σε θέματα μαγείας, τσιγγάνος Γιάγουτσι ο εκ Σούμπας ισχυρίζεται ότι το κατάλληλο ξόρκι είναι τόσο στριφνό και πολύπλοκο, που θα απαιτούνταν έξι μηνών προετοιμασία. Κι όπως είναι επίσης τοις πάσι γνωστό, ένας ξαφνικός μουσαφίρης έρχεται τόσο ξαφνικά, που δε θα είχαμε όχι έξι μήνες, ούτε έξι λεπτά καιρό για να κάνουμε το κατάλληλο ξόρκι.

Πάντως η σύνταξη της εφημερίδας μας θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την αγάπη σας και να σας ευχηθεί η Ζάφα, η θεά του ψωμιού να στέλνει σοκολατένια κεκάκια, από αυτά που στο Κάτω Λασκαπαπόρο τα λένε μπρα-ούνι, κάθε φορά που θα το επιθυμείτε.

16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 π.μ.  

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα