Blogger Template by Blogcrowds

Το τέταρτο είναι πάντα πιο καλό

Μιας και ο αριθμός οχτώ είναι ιδιαίτερα σημαντικός στις παραδόσεις της πόλης μας (ξεκινώντας από τους οχτώ Υπόγειους Ποταμούς της Μαγγανείας, που διαρρέουν το υπέδαφος του Ζουμζερί), η άφιξη της εφημερίδας μας στην τέταρτη μέρα της κυκλοφορίας της δε θα μπορούσε παρά να σημαδέψει τη μέση της αρχικής μας προσπάθειας. Λένε ότι οι πρώτες εικοσιτέσσερις ώρες είναι πολύ σημαντικές για το αν θα ζήσει ένα νεογέννητο ή όχι. Σε αναλογία, εμείς είμαστε στις πρώτες δώδεκα, και τα σημάδια για την επιβίωσή μας είναι ελπιδοφόρα.

Σήμερα, μιας και ακόμη ο απόηχος της Ημέρας Ημεροδρομείου δεν έχει σβήσει, το κύριο άρθρο μας θα είναι αφιερωμένο στην εύρεση ενός μάγου την ώρα ακριβώς που τον χρειάζεστε καθώς και τις διάφορες μεθόδους επικοινωνίας με έναν μάγο. Αρωγός μας σε αυτήν την φιλόδοξη προσπάθεια είναι ο διάσημος τσιγγάνος μάγος Γιάγουτσι, μέτοικος στην πόλη μας από την όμορφη Σούμπα, ο οποίος σε μια σειρά άρθρων θα προσπαθήσει να μας δώσει έστω μια μικρή εικόνα της μαγικής τέχνης στις μέρες μας.

Και μετά από παρακλήσεις αναγνωστών, μια μικρή στήλη με κουτσομπολιά, από την κοινωνική ζωή του Ζουμζερί, με όλες τις... ζουμ(ζ)ερές λεπτομέρειες, που θα φέρνουν κάθε Δευτέρα κοντά μας οι διάσημες αδελφές Μαγέκα, πάντα με τη γνωστή τους διακριτικότητα και το σκαμπρόζικο ύφος τους!

Καλή ανάγνωση!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα