Blogger Template by Blogcrowds

Πρώτο φύλλο, πρώτη σελίδα!

Καλώς ήλθατε στην πόλη του Ζουμζερί!

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, οι συνεργάτες μου κι εγώ, καθώς κόποι πολλών ετών επιτέλους φτάνουν στο αίσιο αποτέλεσμα που λέγεται Ημερήσιο Ζουμζερί.

Στα εφτακόσια χρόνια ευδαιμονίας (και δαιμονίας) της ιστορίας της πόλης μας, η ανάγκη για ημερήσια ενημέρωση υπήρξε πάντοτε ιδιαίτερα δυνατή. Πόσες και πόσες συμφορές δε θα είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε κάποια εφημερίδα να ενημερώσει το κοινό για την καθεστηκυία τάξη; Πόσο διαφορετικός θα ήταν σήμερα ο περίπατος του μέσου Ζουμζεριώτη, αν προλάβαινε κάποιος να ειδοποιήσει τους πολίτες ότι οι μάγοι της Γερουσίας προσπαθούν να κλείσουν τις διόδους για τους Υπόγειους Ποταμούς της Μαγγανείας; Και πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της μέσης λουτράρισσας, αν η Μεγάλη Δημόσια Σχολή Για Λουτράρισσες Κι Ευνούχους είχε καταφέρει να διαφημιστεί καλύτερα; Ή ακόμη, αν θέλει κανείς να το παρατραβήξει, πόσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας θα ήξεραν ότι το Ρουμπίνι του Ναού του Ρουμπινιού, δεν ανήκει στον Ντεό-Νταό, το θεό Εκείνο Που Ορίζει Τη Μοίρα Των Παιδιών, αλλά στο Χίλιες Φορές Ενσαρκωμένο Μπουβού-Καμπά;

Ετούτο λοιπόν, το δυσαναπλήρωτο κενό έρχεται να καλύψει με το δυναμισμό του το Ημερήσιο Ζουμζερί. Μην περιμένετε ν’ ακούσετε επαίνους από μας. Μην περιμένετε να δείτε την περγαμηνή μας να κιτρινίζει από το κακό της για τις ανοησίες που κουβαλά. Ώριμη, αποκαλυπτική, μαχητική δημοσιογραφία, αυτό και μόνο αυτό θα είναι το έμβλημά μας. Γνώση, ενημέρωση και απόλυτη αλήθεια. Ούτε ο ίδιος ο Δρακοαφέντης δε θα μας πτοήσει!

Καλώς ήλθατε και πάλι λοιπόν.

Το Ζουμζερί είναι έτοιμο να σας αποκαλυφθεί!

2 σχόλια:

Επιτέλους! Βαρεθήκαμε πλέον την άγνοια και την παραπληροφόρηση. Κάποιος πρέπει να μας λέει ποιο είναι το πιάτο ημέρας στην ταβέρνα της Ινολίκ.

Μόνο που τα γραμματάκια είναι λίγο δυσανάγνωστα. Το μπεζ σε μαυρο κάπου χάνει, ενώ το κόκκινο είναι τεστ όρασης.

Καλό δρόμο.

10 Οκτωβρίου 2008 στις 9:56 π.μ.  

Αγαπητέ κ. Κεραμίδα,

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και ευελπιστούμε να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεών σας. Το θέμα του χρώματος της γραμματοσειράς μας είχε κι εμάς προβληματίσει, αλλά μόλις πριν από λίγο καταφέραμε να το λύσουμε, ελπίζουμε προς το καλύτερο. Η δύναμή μας πηγάζει από τις παρατηρήσεις και την υποστήριξή σας. Είθε ο Ύψιστος Μαραμπά-Τιράμπ να είναι αρωγός σας.

10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 π.μ.  

Νεότερη ανάρτηση Αρχική σελίδα